Custom Cut not working in v6.2.1

DrMAD
Member
Posts: 23
Joined: Thu Jul 12, 2012 1:38 pm

Custom Cut not working in v6.2.1

Post by DrMAD » Thu Mar 14, 2019 12:06 pm

Have just upgraded to v6.2.1 and have noticed that custom cut not working. Jobs set up with multiple rows with a custom cut but only printing first row then stopping.

Have tried setting up new jobs and also using .vw files from v6.0.2

Anyone else noticed this or just us? Any thoughts Kai?

Many thanks

Dan
HolloGraphics Ltd / Stickers4.com / StickeredUp4LeMans.com / MadeReel / Amarye
Roland LEC-540 x2

User avatar
Kai Perry
Moderator
Posts: 2897
Joined: Wed Aug 03, 2011 3:59 pm
Location: Clevedon
Contact:

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Post by Kai Perry » Thu Mar 14, 2019 4:09 pm

Hi Dan,

I haven't tested it yet, but haven't heard anything from anyone else and 6.21 has been out a week.

I shall have a look at it and report back.
Kai Perry
Application Engineer
Roland DG (UK) Ltd
http://www.rolanddg.co.uk

robbo78
Member
Posts: 15
Joined: Fri Jan 12, 2018 3:10 pm

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Post by robbo78 » Fri Mar 15, 2019 12:11 pm

Hi Dan, have you managed to sort this issue out? I am having the exact same problem and it's a bit of a headache.

DrMAD
Member
Posts: 23
Joined: Thu Jul 12, 2012 1:38 pm

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Post by DrMAD » Mon Mar 18, 2019 9:34 am

Hi Robbo... No, still seems to be doing it..

Kai, any thoughts? Have you tested it? Do you want me to send files?

Many thanks

Dan
HolloGraphics Ltd / Stickers4.com / StickeredUp4LeMans.com / MadeReel / Amarye
Roland LEC-540 x2

User avatar
Kai Perry
Moderator
Posts: 2897
Joined: Wed Aug 03, 2011 3:59 pm
Location: Clevedon
Contact:

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Post by Kai Perry » Mon Mar 18, 2019 9:59 am

I've tested and it does the same for me, I have reported and R&D are looking into it, I'm unsure if it is just the recent update or a previous version as I haven't used it in the last month.

We should get an update as to a fix shortly.
Kai Perry
Application Engineer
Roland DG (UK) Ltd
http://www.rolanddg.co.uk

DrMAD
Member
Posts: 23
Joined: Thu Jul 12, 2012 1:38 pm

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Post by DrMAD » Mon Mar 18, 2019 11:29 am

Thanks Kai,

Definitely just this latest version 6.2.1

Al the best

Dan
HolloGraphics Ltd / Stickers4.com / StickeredUp4LeMans.com / MadeReel / Amarye
Roland LEC-540 x2

User avatar
Kai Perry
Moderator
Posts: 2897
Joined: Wed Aug 03, 2011 3:59 pm
Location: Clevedon
Contact:

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Post by Kai Perry » Mon Mar 18, 2019 3:55 pm

Hi Dan,

Thanks for letting me know, it all helps to hopefully get a faster resolution.
Kai Perry
Application Engineer
Roland DG (UK) Ltd
http://www.rolanddg.co.uk

User avatar
Kai Perry
Moderator
Posts: 2897
Joined: Wed Aug 03, 2011 3:59 pm
Location: Clevedon
Contact:

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Post by Kai Perry » Tue Mar 19, 2019 10:09 am

Just a thought at a potential work around, instead of using CustomCut use the new cropmark feature to add cropmarks to each row and then use the print and cut with cropmarks to output the work.
Kai Perry
Application Engineer
Roland DG (UK) Ltd
http://www.rolanddg.co.uk

DrMAD
Member
Posts: 23
Joined: Thu Jul 12, 2012 1:38 pm

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Post by DrMAD » Tue Mar 26, 2019 1:25 pm

Thanks Kai.. will give it a go.. :)
HolloGraphics Ltd / Stickers4.com / StickeredUp4LeMans.com / MadeReel / Amarye
Roland LEC-540 x2

robbo78
Member
Posts: 15
Joined: Fri Jan 12, 2018 3:10 pm

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Post by robbo78 » Tue Mar 26, 2019 2:33 pm

I'm unsure on how to use the cropmarks feature (I have a BN-20?). There was another update but the custom cut feature still isn't working?

I would like to see this fixed asap really as it does affect my workflow.

Cheers.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests