Page 1 of 2

Custom Cut not working in v6.2.1

Posted: Thu Mar 14, 2019 12:06 pm
by DrMAD
Have just upgraded to v6.2.1 and have noticed that custom cut not working. Jobs set up with multiple rows with a custom cut but only printing first row then stopping.

Have tried setting up new jobs and also using .vw files from v6.0.2

Anyone else noticed this or just us? Any thoughts Kai?

Many thanks

Dan

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Posted: Thu Mar 14, 2019 4:09 pm
by Kai Perry
Hi Dan,

I haven't tested it yet, but haven't heard anything from anyone else and 6.21 has been out a week.

I shall have a look at it and report back.

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Posted: Fri Mar 15, 2019 12:11 pm
by robbo78
Hi Dan, have you managed to sort this issue out? I am having the exact same problem and it's a bit of a headache.

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Posted: Mon Mar 18, 2019 9:34 am
by DrMAD
Hi Robbo... No, still seems to be doing it..

Kai, any thoughts? Have you tested it? Do you want me to send files?

Many thanks

Dan

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Posted: Mon Mar 18, 2019 9:59 am
by Kai Perry
I've tested and it does the same for me, I have reported and R&D are looking into it, I'm unsure if it is just the recent update or a previous version as I haven't used it in the last month.

We should get an update as to a fix shortly.

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Posted: Mon Mar 18, 2019 11:29 am
by DrMAD
Thanks Kai,

Definitely just this latest version 6.2.1

Al the best

Dan

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Posted: Mon Mar 18, 2019 3:55 pm
by Kai Perry
Hi Dan,

Thanks for letting me know, it all helps to hopefully get a faster resolution.

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Posted: Tue Mar 19, 2019 10:09 am
by Kai Perry
Just a thought at a potential work around, instead of using CustomCut use the new cropmark feature to add cropmarks to each row and then use the print and cut with cropmarks to output the work.

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Posted: Tue Mar 26, 2019 1:25 pm
by DrMAD
Thanks Kai.. will give it a go.. :)

Re: Custom Cut not working in v6.2.1

Posted: Tue Mar 26, 2019 2:33 pm
by robbo78
I'm unsure on how to use the cropmarks feature (I have a BN-20?). There was another update but the custom cut feature still isn't working?

I would like to see this fixed asap really as it does affect my workflow.

Cheers.