Truevis vg 640 0300 Service Error

Need advice on using your Roland Hardware.
Please note we do not give engineering advice in this group
Post Reply
MallorcaShores
Member
Posts: 20
Joined: Thu Jan 12, 2017 11:53 am

Truevis vg 640 0300 Service Error

Post by MallorcaShores » Wed Mar 27, 2019 9:24 am

Good afternoon everyone!

Lately I've been coming in to the office to get a good ol' start to the day, but I keep coming in to the print flashing red with the message "Service call error 0300".
I can't seem to find any error logs online to find out what it is, so does anybody have any idea on what it's from and how I might be able to fix it?

Thank you all very much in advance! :D

User avatar
Kai Perry
Moderator
Posts: 3092
Joined: Wed Aug 03, 2011 3:59 pm
Location: Clevedon
Contact:

Re: Truevis vg 640 0300 Service Error

Post by Kai Perry » Mon Apr 08, 2019 10:55 am

The error relates to an internal signal error, possibly caused by a faulty board or cable, likely a full reboot at the mains should resolve it, also ensure that the firmware is up to date.
Kai Perry
Application Engineer
Roland DG (UK) Ltd
http://www.rolanddg.co.uk

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest